Lávka přes potok
Slunce jako pasák o holi
Mráčky jako bílé ovce nahání
jen vystřelí zlaté šípy do polí
když líně sedí na báni
Bouřka kdysi strhla lávku
po níž kachny se batolily
zrovna na ní měly přestávku
když prkna po dešti povolily
Nad zvlněným potokem nemohou projít
místo toho v něm pírko plave
kdo chtěl by znovu spojit,
dřevěnou lávku těsně nad splavem
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Amiradi, šerý, Donne, praetorian, jenommarie, Iva Husárková, Kapka, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)