Konec listopadu
Anotace: O končícím listopadu
Listopad končí, brzy smráká se
úderem prosince den trvá mžik
předat trůn v tomto zimním čase,
Jak kdyby krejčí času ho ušmik
Na konci listopadu stále pršelo
ani krůpěje ve sníh se nepromění
ač světem táhne chlad a šero
snad jej bílým zlatem odmění
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amiradi, Pétík
Komentáře (3)
Komentujících (3)