Naši psi
Anotace: Báseň o cvičených psech
Naši psi Pedro a Jack
jsou tak hraví
jeden z nich štěk
a packou nás pozdraví
Zavolal jsem na Jacka
ke mně a sedni
pak na pamlsek čeká
není to ale trik poslední
Více triků naši psi dovedou
pac,ťap, krok,krok
když správně ho provedou
Na pohov pak mají nárok
Naši psi nejsou žádní chrti
ať mrzne nebo je vedro
pokaždé svými ocasy vrtí
naši psi Jack a Pedro
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, Krahujec
Komentáře (1)
Komentujících (1)