vykvetla jsi v mrazu
samotě
stala ses pevnou
odolnou výkyvům
počasí
znalou jeho
proměnlivostí
již jsem ani nedoufala
však tys povstala
hnána touhou
nezdolnou
světlu vstříc
možná jen na chvíli
pouhou
v paprscích zazářit
tomu
kdo v dobách zlých
stával se tvou
ochranou
Krásná a silná rostlinka,
jako by ukázat světu chtěla,
že není slabost nikdy v ničem,
ani být osamělá.
Zasvítí jako jedna z mnoha.
Ta růže, kterou hnala touha. ♡ ^ST^
27.12.2019 18:35:53 | jenommarie
slabostí by bylo její nepřiznání ... Marie- jméno jmen ... úsměv.z.
29.12.2019 14:08:16 | zdenka
Zdeničko milá,
je to tak,
jsi jak ta růže,
co nemá strach. :-)
Děkuji TI ♡
29.12.2019 17:35:15 | jenommarie
úsměv ... v pohodě a lásce prožitý konec roku ... jméno- jmen - Marie... úsměv.z.
31.12.2019 19:45:49 | zdenka
Děkuji TI milá Zdeni,
Nový rok vše někdy změní,
ať jen dobré přinese TI,
úsměv k TOBĚ také letí. ;-)*
01.01.2020 11:18:31 | jenommarie