Takové zimy,co bývaly
Anotace: Báseň o současné teplé zimě
Takové zimy,co bývaly
už dávno nikde nejsou
kde že jsou sněhů přívaly?
vzpomínám si s noblesou
Co dětí pod bílou strání
Od rána do večera dovádí
Než je maminka domů nahání
takový tedy návrat do mládí
Místo sněhu teď pučí jíva
jakoby nebyly již dny chladné
zvěř se před zimou neskrývá
a v lednu nejsou zimy žádné
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, jenommarie
Komentáře (0)