Vltavské přehrady
Anotace: spíš takový povzdech bez literárních ambicí
Co životního prostoru zatopeno
Co překážek pro migraci postaveno
Co zvířat z domovů vytlačeno
Co mrtvých těl na dně uloženo
O zmařených hodnotách
moh' bych do konce života
psát tklivé básně
Přesto je na Lipně krásně
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, excited, Erion Fate
Komentáře (6)
Komentujících (6)