Únor
Anotace: Báseň o únoru s vidinou jara
když únor svrhne leden
bude jaro o kousek blíž
zem nebude pokrytá ledem
ale to ty dávno víš
V únoru zimy méně
zvěstuje hrdlička ze smrku
tak jako její plémě
volá vrků,vrků, vrků
Leden se zvrhne v únor
mnohem dřív bude k jaru
než zmizí sníh z hor
bude vítr hrát na fujaru
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: R.K., jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)