Žluté kvítky z naší zahrádky
Anotace: Předjarní báseň :)
Ač sníh jak jemná vata
válí se po naší zahrádce
jaro už sedá za vrata
žluté kvítky svítí na hromádce
Žluté kvítky z naší zahrádky
jsou snad primulky nebo podběl?
až skončí zima jako z pohádky
mráz na saních někam odjel
Ach kampak odcházíš zimo?
však příští rok se vrátíš
vezmeš s sebou své bělimo
a svým kouzlem všechny uchvátíš
Jaro odemklo si klíčem
od své zahrady starou branku
kde hoří sněženka s petrklíčem
a voda tiše stéká do džbánku
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)