Dromas ardeola
krása nevinnosti
které na dlouhých nohách
kvetou křehké kosti
Černá a bílá
na hebkém peří
namočená v oceánu
naředěném solí
Jen si představ
kdosi na cizím nebi
klidně a bez obav poletuje
kolem všeho marastu na Zemi
Takový zvláštní, ale budiž
17.02.2020 08:33:42 | praetorian
Člověk by z toho měl dojem jako by šlo o nějakého drobečka :-)
17.02.2020 06:06:51 | petrzal
Zajímavá, líbí se mi. ;-)
16.02.2020 22:49:17 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?