Poslové jara
Anotace: Báseň o blížícím se jaru
Petrklíč, toť jara posel
slunce silněji už hřeje
Vesna čeká na povel
jaro si každý přeje
Petrklíče zámek zimy páčí
je zamčený na dva západy
na pomoc přišla říše ptačí
ta zima má ale nápady
Sněženky jsou poslové jara
bílé kvítečky koukají z hlíny
slunko po sněhu čmárá
ať delší má jednou stíny
Přečteno 409x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Roser, Vydima27
Komentáře (7)
Komentujících (4)