Sněženky za brankou
Anotace: O prvních sněženkách
U vstupní branky se bělá
celý trs stříbrných kvítků
Zimou se sněženka chvěla
řekni proto malému dítku
přišlo jaro toť zpráva skvělá
Sněženky se krčí za brankou
zvědavě však jaro zdraví
půjdu s Jozkou a Blankou
zahřát ty smutné hlavy
jen nesmí je splést se sasankou
Zmrzlé sněženky vidím u plotu
jak nový sníh je uvěznil
chudinky, trpět musí tu slotu
když studený vítr venku běsnil
a snížil kvítkům pociťovou teplotu
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)