Březnové jitro
Anotace: Báseň o březnovém ránu :)
Sněhy dávno zem vzala
ptáci ve větvích švitoří
Zima si rány lízala
ze šrámů březen vytvoří
jen slunko v březnovém jitru
nechce se probudit v plné síle
velký žár dřímá v jeho nitru
na cestě mě zdraví zdvořile
Zima neřekla posledního slova
ráda by ho vyzvala k tanci
však jaro, jak zvěř hladová
ucítila v raněné zimě šanci
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kapka, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)