Slunný den
Dnes je krásný slunný den
Sem tam mráček na obloze pluje
Nejvyšší čas vyrazit ven.
A vítr už ani neduje.
Krásný je den dnes
Měl by každý rychle ven
Nikoho nepotká třes
Zima odchází přeci jen
Přes kopce a přes řeky
Vidím na poli se pást srnky.
Od kostela do meky
Zimní ptáci už frnkli
Luční kvítí začíná kvést
Motýli se objeví co nevidět
Klíšťata na tebe kujou lest
A pak nádherný jejich tanec můžeš vidět.
Mláďata už se začínají rodit
Zemědělci začínaji sázet
A brzo partnery si volit
A jarní duch už k nám začíná vcházet.
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: Majda, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)