Polabský soumrak
Anotace: Krátká báseň napsaná ve vlaku z Prahy
Už padl večer do polabské krajiny,
Expres směr Žilina uhání skrz roviny,
Jarní vítr už si krajem věje,
A přes den slunce zvolna hřeje.
Cestující kouká bezděčně z oken,
Krajina se mu líbí
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (0)