blíží se úplněk...
tmí se o ukradenou hodinu
dýl
některé zahrady jsou jak
Smaragdová deska posetá
šiframi nezapomněnek...
sluníčko už přes den tvrdošíjně mele
zrnka vypadlá z dračích chřtánů
pohádek včerejší zimy...
Ta je..pohádková. "ST"
A k nezapomněnkám se chodí jenom při úplňku přivonět. :-)**
05.04.2020 22:02:07 | jenommarie
Věděla jsem, že to použiješ chichichi byla to zkouška.
05.04.2020 21:46:24 | Malá mořská víla
vílunko, já ale nevím co máš přesně na mysli-ten úplněk?...nebo zrnka z dračích chřtánů?..***:-))*
05.04.2020 22:27:14 | Frr