Ticho lesa
V tichém lese
ptáčci štěbetají
občas větřík dýchne
láskou k jaru se netají
Do klidu hlaholí
těžké stroje
jenž se dřevem zápolí
a svádí těžké boje
Kráčím po pěšině
rozvážným krokem
slyším ticho lesa
svým bystrým okem
Píseň mi notují
ptáci z větvoví
popěvek v hlavě šrotují
ale nikomu jí nepoví
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)