Zvonky v louce
Zvonky v louce hlaholí
květy do stran vítr kývá
kdesi za městem na poli
ty purpurové hlavičky ovívá
Od slunce září motyky
do země když buší
slyšet jsou jiskrné dotyky
a ženám to sluší
Červánky s růžovým sametem
přišly večer oblohu hřát
aby chránily jí před světem
než skončí ten krásný obřad
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)