Chmýří pampelišek
Anotace: Báseň o pampeliškách
Než vítr rozfouká
pampeliškové chmýří
po okolních stráních
v lukách se čepýří
Letí sivé kadeře
kam vítr se žene
jako stádo koní
jež sklouznou ze třmene
Ve výši letí chmýří
kterým vítr zmítá
jako ptáčkem za letu
jenž mne krásně vítá
Přečteno 537x
Tipy 7
Poslední tipující: Vydima27, jenommarie, JC senior, Amiradi
Komentáře (4)
Komentujících (3)