Věřím,
že jednoho dne se vrátí
- Bůh,
a že nastane konec
všem těm špatným dnům,
kdy se tvé srdce ztrácí ...
(uvnitř svých vlastních nočních můr)
A věřím,
že člověk dokáže cokoli,
že když chce,
může být kýmkoli...
stačí jen chtít...
(a především věřit )
a já věřím,
že svět jednoho dne bude lepší,
že lidé se začnou smát
a přestanou mračit
věřím,
že život je krásný,
a má víra je mým vším...
Můj sen, můj bezmezný vesmír!
A tahle víra mi stačí,
je tím jediným,
tím vším,
co mě činí šťastným
Krásná slova. Také věřím.
Přeji příjemný den.
14.04.2020 13:12:30 | Dobrodějka
Děkuji. Všechna krása přichází od srdce. Myslím si, že víra je základem každého spokojeného života a cestou nejen za rozvojem sebe sama alei lidstva jakožto celku.
Přeji také vše nejlepší! :)
14.04.2020 23:18:52 | Gymplak