Slunce
Slunce vstává,
drásá se výš.
Jemnou ručkou mává,
v záři zlata se skvíš.
Slunce spěchá
po dráze své.
Obzor za zády nechá,
vkládá teplo do duše Tvé.
Slunce hladí,
pálí a hřeje.
S dnem družně se sladí,
slavík ódu mu pěje.
Komentáře (1)
Komentujících (1)