Jaro vytasilo
bílé vlajky
Ještě za to pořád
sbírá lajky
Jenže už moc pozdě
stejně je to
Škody vzniklé zimě
ztrestá léto
Krutě rozdá stovky
rudých ran
Špačci budou supi
skorých rán
..pěkné..
25.04.2020 22:51:30 | Bluefish
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?