Mladá jablůňka
Anotace: O mladé jablůňce
Než se slunko skloní
vezmu si koš slaměný
pracně sbírám plody jabloní
jak jsem v sadu osamělý
Odlétly mraky s křídlem bílým
zametly nebe v modrém pruhu
pomoz mi se skoseným obilím
však každá ruka přijde k duhu
Kolem jablůňky otrhám býlí
ať klidně dál si roste
a než slunce se schýlí
uvidíš, jak je to prosté
Mladá jablůňka plody dává
jen co kmen trochu zesílí
a trochu zeleněji raší tráva
jen nebude to za chvíli
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Majda
Komentáře (3)
Komentujících (2)