Sličné siluety
Zimou jsou zaklety
do kabátů
Tohle rozhodnutí
Oči pořád nutí
k celibátu
Jara kouzla skvělá
Rázem všechna těla
vysvobodí
A tak radost mějme
To se samozřejmě
očím hodí
Oči ty jsou chtivé
Ladných křivek dívek
v slunci jarním
Venku je tak krásně
Tak proč doma vlastně
čas svůj marním
Konečně zase jedna pozitivní báseň!
**
21.04.2020 14:14:11 | JC senior
Když ten nádherný svěží vzduch, slunečné dlouhé dny, krátké mini, vysoké teploty a hluboké výstřihy, to je óda na optimismus:)
21.04.2020 16:24:22 | R.K.
No tak huráá
...krásně jarní jásáání :-D
20.04.2020 21:30:50 | jenommarie