Věnec z pampelišek
Anotace: O věncích z pampelišek :)
Zlatý věnec z pampelišek
si děvčatko samo plete
přímo pod hradní věží
v jednom horkém létě
Z kamenné věže kouká
jeden starý,moudrý král
vzpomíná, když byl mlád
jak si pod hradem hrál
V tom hradě žil kníže,
ač bylo to dávno, kdysi
zlaté kvítky tenkrát vytrhal
teď už v šatlavě visí
Dnes pod okny nám
už pampelišky nové kvetou
ty staré, odletěly jinam
a děvčátka si věnce pletou
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Majda, Frr, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)