Jaro
Rostliny chytají nový dech
Chlad mizí ve zdech.
Teplo a slunce se objevuje
Malý kolouch svět pozoruje.
Zelená se tráva
Znějí písně ptáků
Nová píseň každé ráno hrána
V dálce se loučí černá vrána.
Nový život zrodí se každý den
Poprvé kytičky vylézají ven.
Každý spatří nové světlo
Na jaře vše ožilo a rozkvetlo.
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Uzel, jenommarie, vojtěška
Komentáře (2)
Komentujících (2)