Připlavalo jaro od jihu
Připlavalo jaro od jihu
po blankytém moři
jež nese úmornou tíhu
a do hlubin se noří
Nebe,jako oceán siný
nade mnou se rozlévá
bílé obláčky hází stíny
jen jaro kvítky rozsévá
Stovky ptáčků z větví pělo
sotva jaro připlavalo,
ranni rosou stvoly skrápělo
a mnoho slz vyplakalo
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)