A nejhorší je Taxis...
Tohle mě baví. Bravo.
24.04.2020 12:20:08 | šerý
I smrt koní v přímém přenosu je pro člověka adrenalin, který chce, musí vidět.
Bohužel. Taková Velká Pardubická 1990 ještě před zkrácením taxisu je dost hororovou podívanou. Ale to odbočuji, tuto báseň nevypráví kůň, nýbrž strom, který vidí přicházet svého "kata".
27.04.2020 02:40:15 | Now
Původně sem se chtěl zeptat, co znamená z mechových balad sálá tér, ale prdim na to, stejně bych to nepochopil ...
24.04.2020 12:05:37 | praetorian
Trochu si věř..:))
V tomto případě asi jenom tolik, že je v přírodě dosti svinstva z lidské říše.
27.04.2020 02:26:10 | Now