Už lístky na stromech raší
Anotace: O zelenajících stromech
Už lístky na stromech raší
když vlahý déšť je skrápí
jen, co v zahradě naší,
objeví se po zimě čápi
Kvetoucí třešně,jak bílé obláčky
tak sladce z jara voní
čmeláci sají pučící chomáčky
a rosa v trávě slzy roní
Když jíva na stromech pučí
jakoby celá chudák otekla
z jara radostně úly bzučí
jak zem barevnou peřinu povlékla
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Helen Zaurak, Donne, Vydima27, Majda
Komentáře (4)
Komentujících (3)