Do března
Anotace: O dlouhé zimě :)
Zima posedí do března
než jaro převezme otěži
každy tvor jí dobře zná
když z jara nasněží
Z hor táhne chlad
ač na stromech raší
lístek,co na zem spad'
jakoby zimu měl radši
Co bude s kvítky všemi
jež na slunci vyklíčí
ale v březnu sníh na zemi
zle pohraje si s petrklíči
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Majda
Komentáře (3)
Komentujících (2)