Noční bouřka
Noční bouřka
Miluji tu vůni noci,
Ten klid a mír si užívám
Miluji to slyšet déšť,
Koukám z okna a usínám.
V očích záře blesků
A v uších rány od hromů.
Kroupy buší na okna,
A rozjívené větve stromů.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Isla
Komentáře (1)
Komentujících (1)