Stál tu strom – přes tisíc let!
a já žil jen dvacet pět.
A když padl – běda nám! –
žiju dál. a dál.. a dál…
Místo, kde strom zmizí
navždy je mi cizí
najednou je pusto
oči raděj odvracím...
13.05.2020 01:32:34 | Kapka
..myslím, že takhle /bez jakýchkoli obezličích příkras/ by se mělo psát!!!
:-D* ST*
12.05.2020 00:38:55 | Frr