Prší do okapů
Anotace: O dnešním deštivém dnu
Když udeřila silná bouře
schoval se malý kos
pod střechu,v okapové rouře
kde hnízdí roj dravých vos
Od rána prší všem okapům
tiše kapky jedna za druhou
přibývají jako vrásky chlapům
však déšť je dobrým sluhou
Modrý déšť vyplavil okapy
a louže po něm zůstaly
jen slunko však to trápí
a přívaly vod večer ustaly
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Majda, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)