Příběh vinného keře
Ostrý řez pro chuť
Smaragd na pohled
Paleta pestrosti
A já - dobrák od kosti
Vždy dobrou sklizeň dám
Míchejme barev
Bouře na špici jazyka
Už nikdo nic neříká
A vzdalují se
Jsem sám
Ochutnej duhu slunce
Mok všeho dobrého
Lásku s jakou je hrozen brán
A o kousek dál
Prašná půda
A Bůh neví cos ní
Jak člověk si poradí?
Sám?
Bez pří i v těžkém roce
Kdy je odpočinek tu vzat
Tu dán
Striktní řád pro každý strom
Máš pro to vysvětlení?
Proč je zde hřích dán?
Hříchem ač požehnaným
Já keř - zůstávám
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Jin&Jang, šerý, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)