Ten náš kraj
Anotace: O severnívh čechách
Ten náš kraj na severu
zdá se nejhezčí ze všech
drahé poklady v něm seberu
nejdražší je z celých Čech
Ten náš kraj pod Jizerou
sytě zelené stromy mívá
jež rozdává plnou měrou,
každé ráno obloha sivá
Ty naše severní kraje
mnoho šperků,zlata daly
však celý svět zná je
od dob, co kahany hřály
Na rynku vyrostly vysoké sloupy
a dlaždiči vysázeli kočičí hlavy
mnoho krámků,kde lidé koupí
za spousty peněz málo slávy
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Frr, Emily Říhová
Komentáře (8)
Komentujících (4)