Posel dobrých zpráv
Že je jaro přišel nám říct
za to mu patří můj vřelý dík.
otevřu oči narovnám záda
vykročím z vesela,jaro mám ráda.
Slunce se činí,osaháva zem
sněženky hlavičky vystrkují ven.
Za to mé přání k tvému svátku
zasloužíš si TY,TY,TY RADKU.
Komentáře (0)