Dva ostražití rysi
čekají svou stráž
mlha hladí
oba hledí
kraj lesa tiše pozoruje
co bude dál.
Co tlapa tlapu mine
rysí stráž putuje
ranní krajina
krajní pustina
remízek líně odtušil
co bude dál.
Propásl jsi svou chvíli
Skvrnitá srst splynula s okolím
hlídka končí
léto se loučí
suché křoviny nepoví
co bylo dál.
Neboj se, oni se vrátí.
Tiší strážci.
Pěkný obrázek
..asi by si člověk nevšiml,
jistě dobře, že jsou opatrní
..snad i jsou ještě někde rysi.;-) "ST"
23.05.2020 13:29:09 | jenommarie