Sklenice medu
Anotace: Báseň o dobrém medu od včel
Vezmi plechovou lžíci
a medu plnou sklenku
jenž mistrně lepí na líci
však cítím ho až zvenku
Snad bude po chuti
ve sklenici, med hladký
cítím, to vůně linutí,
škoda, že nos tak krátký
Než medem se stal
ve květech voněl pel
dobrotu do sklenice dal
ten roj bzučících včel
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Pétík, Kapka, Emily Říhová, jenommarie, Fany
Komentáře (10)
Komentujících (5)