Loupež třešní
Anotace: Pro pár třešní je třeba leccos podstoupit ...
Třešeň s krvavými plody
v malé zahrádce dozrála
letos bude dostatek úrody
když na sluníčko se usmála
Dostala na třešně chuť
kam dosáhnou zlodějské ruce ?
tam čerstv plode buď
jež zardíváš se jako srdce
Podal jsem hrst třešní
dívce stojící pod žebříkem
jak dopadne loupež dnešní ?
jež doprovázena je křikem
Z plných karmínových úst
do dáli pecky plivou
ať mladé třešně mohou růst
dál pod oblohou sivou
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, Isla, Frr, Kapka, Tomcat
Komentáře (6)
Komentujících (4)