Větvička hlohu
Utrhl jsem větvičku hlohu
se souhvězdím malých kvítků
jak sladce voní,díky bohu
nemají však žádnou hlídku
Pár větviček do vázy
natrhal jsem pro potěchu
jejich krása mne provází
i bez zbytečného spěchu
Malá větvička hlohu
bez vody brzy usychá
snad natrhat jej mohu
dokud na keři dýchá
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Kapka, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)