Ostružiny
Anotace: o sladkých plodech :)
Sukénku pichlavou si vláčí
po zemi,narozdíl od růží
plno ostnů z krajky tlačí
z drobného keře ostružin
Mladá kleč jí stíní
až sukénky má špinavé
dost paprsků chtělo maliní
to sladké děvče popínavé
Ostružiny plodí sladké bobule
ať tmavé či jemně rudé
jsou v celém kraji proslulé
ale kdoví co z nich zbude?
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)