Červnová
Kolem veselo je všude
vzduch už létem voní
za chvíli ho plno bude
jako včel pod slivoní
Dny se pozvolna natahují
jako by měly pérka
více světla zemi darují
a delší bude i večerka
Vyroste ze slivoně plod
z dálky cítím vůni jara
jež chystá létu příchod
a sláva to bude bujará
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Pétík, Emily Říhová, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)