Neptun dnes Marse utlumuje
voda mu plamen stravuje
železo horké, pára se valí
chce ostří mít, tak "zakalí"
Slunce chce pohyb v blížencích
s Marsem je v rybách kříž
tak trochu tlačí na pilu
probuď se brácho už k činu
Pára se v mracích kondenzuje
Sluníčko ostře probleskuje
tak trochu dusná atmosféra
občas se v bouřce vyvětrá
Ještě si pár dní počkáme
než Mars si v beranu dupne
tam doma bude ohnivý
tak si tam dlouho pohoví
Umíš nám tu oblohu krásně přiblížit, děje se mnoho a ve znamení planet i hvězd..necháme své cesty vést. *ST pěkná je vknko a moudrá
11.06.2020 10:10:59 | jenommarie