Sběr jahod
Anotace: O červnovém samosběru jahod
Vyšli lidé po ránu,
než slunko začne žhnout
do jahodového lánu
aby očesali každý kout
Na každém jahodovém keři
sladké ovoce, rdí se
a když se venku šeří
skončí plody v míse
Nesu plný košík jahod
cestou z širých plantáží
dobrá sklizeň přišla vhod
když celý sběr naváží
Za pár dni bude po sklizni
plné budou koše i džber
šťávu z jahod si olízni
sladce chutná jejich sběr
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Trinity666, Psavec, Emily Říhová
Komentáře (5)
Komentujících (3)