Letní déšť v ulicích
Letní děšť kanul v ulicích
třepil se jako stříbrné nitě
jehož krůpěje uvízly na lících,
že nepočká, dlouho mrzí tě
Ulice slévají se v říčky
když okapy nestíhají pít
namísto dvorku, malé rybníčky
až nedá se nikudy jít
Letní déšť v ulicích
na horké dlažbě syčí
v podobě par valících
se jako býk vzpříčí
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, jenommarie, Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)