Na břehu řeky promoklý
Postavám mrzutě
Hledám kam že utekly,
mé oblíbené labutě.
Sledovat jejich pohyby ladné
na dlouhém krku krásné hlavičky.
Snad nechtějí být ve vodě chladné
a tak čumím jen na vodu z lavičky.
Chroupám ze sáčku piškoty
Však ony neumřou hlady.
Příště vezmu jiné dobroty,
co mají labutě rády.
Krásná ptačí ;o)
21.06.2020 07:51:23 | Crazymike