Komáři nad vodou
Anotace: O letním nešvaru u vody
Během teplého, letního večera
bzučí komárů roj poprvé
Nad vodou, nedaleko jezera
začali kůži bodat do krve
Krev z našich těl
jako doušek vína sáli
dlouho,jak každý chtěl
ale málokterý se vzdálí
Celou noc bzučeli komáři
v našem táborovém stanu
zardívají se fleky na tváři
jak honem se odsud dostanu ?
Až ráno utichl komárů roj
jenž létal mistrně nad vodou
v sosáku ukrytá plná zbroj
ale jen někoho s ním bodnou
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (6)
Komentujících (4)