Náprstníky u tratě
Anotace: Báseň inspirovaná dnešní cestou vlakem z práce
Zvoní náprstníky podél trati
zvoncem v barevném kalichu
než se v husté páře ztratí
ačkoliv vlaky troubí potichu
Náprstníky planě lemují koleje
snad vítr je tam zjara sel
déšť z mraků jim vláhu doleje
štěstí,že jsem tenkát jel
Všem vlakům zvoní na odjezd
u závor cinkající výstražníky
byla noc, na nebi plno hvězd
jen okolo kolejí svítí náprstníky
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)