Barva slív
Anotace: O zralých švestkách
Slunko dalo barvu slívám
s létem chutnají sladce
vzhůru na strom se dívám
očesat švestky půjde hladce
Chtěl bych znát barvu slív
temnou modří oplývají odrůdy
letos půjdeme česat trochu dřív
ať nemáme kabát z ostudy
Slunce dalo chuť slívám
jež válejí se v bednách
pod stromem tiše zpívám
a připadám si jako ve snách
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Frr, Tomcat
Komentáře (5)
Komentujících (4)