Chodi láska při měsíčku
Chodí láska při měsíčku
sama tichou tmou
Nabírá rosu do střevíčku
a už brzy bude mou
Padala voda dívce na líčka
jako za soumraku tma
jsem ten,co tě hýčká
proč ještě nejsi má?
Utrhla láska větvičku
jak kus čarovného proutku
když odešla za měsíčku
jemuž stéká slina z koutku
Měsíček k ránu své sliny,
na chladnou rosu změní
před úsvitem zkrátí stíny
až ráno nikde žádný není
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, Emily Říhová, Donne, praetorian, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)