Byl jsem uvězněn na chvíli v tom tvém světě ledovém a to asi mluví za vše.
25.07.2020 17:25:07 | triceps
Islo za 1. Boží jméno bych nebral nadarmo v této souvislosti.
Za 2. říká se Permafrost, né Permafrosta, to fakt né.
Za 3. Je to sinusodida s nízkým vrcholem asi 250 let k nule průměru za posledních 5000 let, viz aspoń zima 1513/14, kdy zamrzlo Středozemní moře na Korsice a piráti byli u ledu kurva. V Evropě zmrzla polovina lidí. Moje kočka topila jak o závod tady bylo mínus 46C v lednu, tak proto nyní taje Permafrost. Ale počkej jaká Ti bude zima zase za 500 let, já bych se NATO už připravoval pomalu..
Asi tak. A.
18.07.2020 04:38:03 | milík
Teď je teď, to mě trápí, v tomto století žiju... Nicméně to, že jednou přijde doba ledová, si myslím taky. Permafrost, permafrost, už není zem, zmrzlá až na kost :)
18.07.2020 11:18:48 | Isla
No je to tak, to se nezastaví. *ST (toto vážné téma jsi vyjádřila moc hezky)
14.07.2020 22:58:18 | jenommarie
Ano, smutné, a uvidíme co tyhle velké klimatické změny udělají doopravdy s naší planetou. Těm změnám se zřejmě naše generace nevyhne.
Zdravím tě, milá Marie :)
15.07.2020 06:39:58 | Isla